torstai 22. marraskuuta 2012

Elsi

Elsi syyskuussa 2012
Laitetaanpas Elsinkin esittelykin tulemaan, tuon kauniin raskattaren, todellisen "Ma Cheri"'n, pomottelevan primadonnan esittelyssä ei ylistyssanoja turhaan käytellä, sillä vaikka tyttö minulle tuli niin etten sitä ollut aikaisemmin nähnyt edes kuvasta, rakastuin siihen oikopäätä!

Elsin löysin netti-ilmoituksen kautti, kun sen omistaja haki sille pikaisesti uutta kotia. Hän oli tuonut Elsin poikasena Ranskasta Suomeen lomamatkatmuistona toisen marsunsa kaveriksi. Elsi kuitenkin jäi kaverin kuoleman jälkeen yksin ja kun sen omistajalla vielä puhkesi allergia (en tiedä kummin päin nämä kaksi tapahtumaa ovat olleet), niin uuden kaverin laittaminen oli hankalaa. Viimein kun Elsin edellinen omistaja oli muuttamassa poissa paikkakunnalta, päätti hän hakea tytölle uuden kodin ja tässä kohdin minä astun kuvaan.

7.8.2012 ajoi Elsin entinen omistaja autollansa pihaan. Rakastuin tuohon hieman isohkoon Ma Cheriin ja kuinka hienon värinenkin se on! En ole katunut hetkeäkään sitä, että tarjosin  Elsille kodin ja toivon kovasti ettei sen edellinen omistajakaan ole asiaa katunut, olen kuitenkin uskollisesti kirjoitellut tytön kuulumisia sähköpostilla vaikken vastauksia ole saanutkaan, tiedän kuitenkin hänen lukeneen mailini ja käyvän katsomassa Elsin kuvia kuvagalleriasta aika-ajoin.
Elsi tullessaan elokuussa 2012
Elsinhän otin näyttelyihin mukaan jo 11.8 ja sehän nappasi itsellenkä LKV vet:in. Seuraavissa näyttelyissään eli 4.11 Elsi nappasi jälleen LKV vet naaraan, sekä oli PPM1 ja sai ensimmäisen eliittipetkorttinsa. Sen lisäksi Elsi oli myös pet BIS2, joten en voi olla kuin tyytyväinen.

Elsin tarkkaa syntymäaikaahan ei tiedetä, mutta arviolta se on syntynyt 8/2009. Ison kokonsa vuoksi Elsi on ensinnäkin kaikkien rakastama ja kuten eräs tuomari Elsiä kuvaili, niin se on juuri sellainen, millainen pet marsun tuleekin olla. Kokonsa varjopuolena on se, että minä ihan oikeasti joka päivä pelkään että sille tulee jokin sairauskohtaus, sillä ruokahalunsa vuoksi sillä on todella suuri vaara ylipainoon ja laskenkin Elsin ruuat todella tarkkaan, sillä haluan viettää Elsin kanssa vielä useita vuosia yhdessä ja toki toivoisin sen bloggaavan vielä loputkin eliittipetkortit, jotta voisin anoa sille EPET arvonimeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti