perjantai 13. helmikuuta 2015

Myytävänä; uros marsu pari

KOTI LÖYTYNYT!

Viime viikon keskiviikkona 4.2 luokseni saapui h-poikueen kasvattini I Will Stay eli Wille ja hänen isänsä Anemone's Damavand "Danny"etsimään uutta kotiaan irtaimistoineen. Pojat muuttivat pois luotani syyskuussa 2014, mutta ovat nyt itsestään riippumattomista syistä etsimässä kotia.

I Will Stay "Wille" on h-poikueeni ihana suklaa uros. Se on syntynyt 14.4.2014 eli kahden kuukauden päästä hän täyttää 1 vuoden. Hänen emänsä Snowblind "Snow" on saanut uudessa kodissaan kerättyä viimeisenkin EliittiPet -kortin, mikä oikeuttaa EPET nimitykseen. Snow onkin periyttänyt pojalleen lunkkia asennetta elämään ja kivaa käsiteltävyyttä. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta.

Willen isä, Anemone's Damavand "Danny" on Katriina Hautalan kasvattama suloinen beige (punaiset silmät) uros. Se on syntynyt 18.3.2013 eli kuukauden päästä hän täyttäää 2 vuotta. Danny on poikaansa arempi, mutta siltikin hyvin käsiteltävissä. Ihana ukkeli on hänkin kaikin puolin.

Pojat ovat siis asuneet viimeiset 5 kuukautta perheessä, jossa on alta kouluikäinen lapsi. Molemmat pojat ovat lapsen käsiteltävissä ja varsinkin Willellä voisi olla käsiteltävyytensä puolesta mahiksia pet-luokissa (kumpikaan ei ole virallista matskua), mutta voisin nähdä Dannynkin petissä mukana. Mukaansa pojat saavat kaikki tarvikkeensa (mm. 120cm uuden häkin).

Hp. 140€ ja yhteyden otot marja.paatalo@gmail.com
Esittelethän itsesi ja marsujen tulevat olosuhteet hyvin jo ensimmäisessä viestissä. Pelkkiin "Onko vapaa" tai kuva -kyselyihin tms. en vastaa.

*Olethan harkinnut marsun hankintaa tarkkaan ja valmis sitoutumaan siihen useaksikin vuodeksi (ell kustannukset ovat tavallisesti kaksin kertaiset marsun hintaan nähden per käyntikerta).
*Otathan huomioon, että vaikka pojat ovatkin tähän asti (8,5kk) asuneet yhdessä, voi urosten väleihin tulla säröjä ja ne voi huonoimmassa tapauksessa joutua erottamaan.

Danny ja Wille 13.2.2015
Danny ja Wille 13.2.2015
Danny ja Wille 13.2.2015
Danny ja Wille syyskuussa 2014
Wille huhtikuussa 2014
Danny ja Willen äiti Snow joulukuussa 2013

Danny heinäkuussa 2013

Danny minulle saapuessaan kesäkuussa 2013
Poikien häkki ja sisältö. Mahdollista ostaa mukaan myös häkin alla oleva akvaarionjalka 15€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti