maanantai 19. marraskuuta 2012

Veeti

Veeti nauttii kesän 2012 alusta.
Veeti, laumamme kolmas kissa on kastoroitu ja sirutettu kolli poika. Kaamea ilkimys, mutta sitäkin rakkaampi.

Olin tutustunut Veetiin jo sen ollessa noin vuoden ikäinen. Se olisi tullut silloin minulle hoitoon entisen omistajansa jouduttua asunnottomaksi, mutta koska Veeti, sekä myös Tiitiseni olivat molemmat leikkaamattomia, ei yhtälöstä olisi tullut mitään.

Kesäkuussa  2010 Veetin entinen omistaja tuli tulokseen, että kissasta luopuminen olisi sille parasta ja ohi mennen kysyi facebookissa olisinko siitä kiinnostunut tai tietäisinkö ketään joka sen ottaisi. Miettiin suurinpiirtein nanosekunnin, kunnes tuumasin tulevani sen hakemaan ja tuon seurauksena Veeti saapui laumaamme 21.6.2010.

Veeti oli tullessaan jo leikkautettu ja sirutettu, joten se helpotti päätöksen tekoa. Lisäksi kun ukkoseni rakastui Veetiin oikopäätä ja otti pojan omaksi lellikikseen, niin Veetin laumaan tulo oli vain positiivinen asia. Toki aikuisten kissojen toisiinsa totuttaminen ei ollut kivutonta, mutta vaivannäkö kannatti, sillä Tiitinen sai oman murusen ja Rääpy sai enemmän omaa rauhaa.

Veeti osaa olla äärimmäisen rasittava saadessaan riiviökohtauksen ja hyökkiessään tyttöjen kimppuun, saaden kuitenkin niiltä "selkäänsä". Kaiken kaikkiaan yhteiselo soljuu tasaisesti eteen päin ja koska Veeti on kaikkia kohtaan rakastettavan hellyyttävä ei sen riiviökohtauksillekaan voi kuin nauraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti