perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuulumisia ilman kuvia, tällä kertaa.


Meillä täällä valmistaudutaan useaan muutokseen. Ensinnäkin neljä marsuistamme on lähdössä uusiin koteihin, uusien marsujen tuloja on kaavailtu, uusia hiiriä on tulossa, Mokalla on laskettu aika 15.5 ja itse yritän epätoivoisesti valmistautua ja pakata, joskos viimein löytyisi laumallemme uusi koti (toiveissa olisi päästä muuttamaan kuun vaihteessa, mutta jos viimeistään kesä-heinäkuun vaihteessa).

Siis tosiaankin Gizmo ja Geezer muuttavat sunnuntaina uuteen kotiin. Löysin heille tästä läheltä ihanan tuntuisen kodin, perheen äidillä on kokemusta marsuista, perheen tyttäret 6- ja 10 vuotiaat ovat innoissaan ja hyvin käsittelivät poikia kun kävivät viime sunnuntaina niitä katsomassa. Hyvillä mielillä luovutan pojat heille ja pääseväthän ne asumaan taikakuutioista rakennettuun aitaukseen, asumukseen jollaisen tahtoisin pystyväni itsekkin marsuille tarjoamaan, mutta jonka toistaiseksi kissat estävät toteuttamasta.

Hunaja ja Orchid ovat taasen varattuina hieman kauemmaksi, mutta ihanan kuuloisen kotiin. Perheen tytär, jolle marsut ovat siis tulossa on 13 vuotias, joten hyvinkin voi jo itsekkin kantaa vastuuta marsujen hoidosta. Kauan marsuja tahtonyt tyttö sai viimein viime joulukuussa luvan marsujen hankintaan ja nyt viimein löytyi sopivat eli meidän ihanat tytöt. Perheen äidillä on kokemusta marsuista, joten varmasti tytöt ovat koko perheen juttu. Tytöt olisivat lähteneet alunperin myös sunnuntaina uuteen kotiin, mutta meillä sattui Hunajan kanssa eilen ikävä onnettomuus, jonka vuoksi juodun tyttöä seurata viikon verran, joten näillä näkymin (jos selvisimme säikähdyksellä) tytöt lähtevät uuteen kotiin 10-12.5 välisenä aikana.

Tulokkaista voinen sen verran vihjaista, että kaavailtuna on pari beigeä ja yksi beige kantaja marsu. Heistä kuitenkin lisää vasta sitten kun kaikki on varmaa tai toisin sanoen, kun saapuvat marsulaamme. Hiirien puolelta taasen tulokkaat ovat varmoja, Noora Perätalon kasvattamat tytöt, toinen pk ssp ja toinen pk ba/b (mm). Nimiä tytsyillä ei vielä ole, mutta ehtiipähän tässä miettiä. Saapuvat siis 18.5 Limingan näyttelyistä meille tänne kotiin.

Mokalla on tosiaan laskettu aika 15.5 eli vuorokausia tiineyttä on siis menossa 58. Mua jännittää ja pelottaa tosi paljon. Painoa Mokka on kerryttänyt n. 50g enemmän mitä Hunaja oli kerännyt tähän mennessä ja tosiaan aikaisemmin olin varma, että sen masussa on kolme, mutta kahden potkut olen nyt varmasti tuntenut.. Toivotaanpas siis kaikki yhdessä, että kaikki sujuu hyvin ja Mokka-rakas-ihana-hani-mussukka-ihanuus-tärkeys selviää tiineydestä ja synnytyksestä. Edelleen painotan, että vielä voi tapahtua vaikka mitä kauheaa.

Sitten tosiaankin olen jo muutaman kuukauden etsinyt uutta asuntoa, pienempää kuin missä nyt asun. Kahta asuntoa olen käynty jo katsomassa, mutta ensimmäisen pohjaratkaisu ei sopinut minulle ja toisen takapiha oli täynnä koiran ulostetta, niin ettei sinne olisi pystynyt edes astumaan, en mä semmosella pihalla olisi voinut eläimiä ulkoiluttaa edes siivouksen jälkeen, olisi se ollut sen verta suuri terveysriski ja nurmikkohan siinä oli varmasti semmosen kuormituksen jälkeen muutenkin pilalla. Joten odotan tässä, joskos saisin ensi viikolla ilmoitusta sopivasta asunnosta, kun seuraavan kuunvaihteen vapautuvat asunnothan on pitänyt irtisianoa tähän päivään mennessä. Jos nyt ei täältä Oulunsalosta löydy asuntoa, johon vaihtaa, niin pitää irtisanoa tämä ja hakea myös Oulun kaupungilta, joten joka tapauksessa muutan viimeistään kesä-heinäkuun vaihteessa.

Pahoittelen postauksen kuvien puutetta, blogger ei suostunut tänään lataamaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti