tiistai 14. toukokuuta 2013

c-poikue syntyi

Tänään 14.5 aamulla marsukaapin alimmassa kerroksessa odotti minua ihana yllätys, Mokka oli saanut aamuyön aikana kolme ihanaa poikasta. Aamulla nopeasti vilkaistuani tulin tulokseen, että yksi oli naaras, toinen uros ja kolmannen sukupuolesta en aamulla ollut vielä 100% varma.

Illalla ottiin sitten poikasista kuvia ja sain varmistettua, että aamulla varmistamatta jääneen poikasen sukupuoli näyttäisi olevan myös uros. Poikasista naaras jää itselleni, mutta muuten tulevaisuus on avoin, jatkossa siis enemmän poikasten tulevaisuudesta.

u. Before You Accuse Me, chocolate/golden
syntymäpaino 110g

u. I Put A Spell On You, de golden
syntymäpaino 117g

n. Molina, chocolate/cream
syntymäpaino 111g
Nimensä poikue sai Creedence Clearwater Revival yhtyeen mukaan. Chocolate/golden uros Before You Accuse Me on väriltää aivan kuin emänsä Mokka ja de golden uros I Put A Spell On You muistuttaa minusta poikasten emän isää Kettusta. Poikasten väreistä voimme päätellä, että Teddy isukki on todellakin beige ja arvatkaapas kuinka onnellinen olen asiasta!

Nyt sitten toivotaan, että poikaset kehittyvät hyvin, eikä ikäviä yllätyksiä tule. Tämän poikueen jälkeen seuraava on suunnitelmissa vasta syksynpuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti