torstai 18. huhtikuuta 2013

Elsi jäi eläkkeelle + muita kuulumisia

Palkinnot kuvassa ovat seuraavat;
1. ruusuke LKV Vet, 11.8.2011, tuom. Lea Rahtu-Korpela
2. ruusuke LKV Vet naaras, 4.11.2011, tuom. Katriina Hautala
3. ruusuke PPM1, 4.11.2011, tuom. Katriina Hautala
Pokaali, BIS2, 4.11.2011

+Elsillä on kerättynä yksi EPet-kortti 4.11.2011,
joka valitettavasti unohtu ottaa mukaan kuvaa.
Rakas, ihana Ma Cheri jää nyt näin virallisesti viettämään eläkepäiviä. Elsi on päivä päivältä väsyneempi ja väsyneempi, vaikka yhä jaksaa innostua ruuasta ja pitää johtajanaaraan aseman (vaikka asuukin vaihteeksi yksin lihomisen vuoksi, ensi viikolla se kuitenkin saa Hunajan ja Orchidin kaverikseen).

B-poikue on kasvanut hienosti ja 300g rajan on jo rikkonut Geezer pari päivää sitten. Orchidilla oli niin vähän vaille rajapyykin, että uskon senkin jo rikkoneen sen tätä kirjoittaessani. Snow pitää edelleen pahnan pohjimmaisen titteliä, mutta hyvin on senkin paino kehittynyt. Viiden päivän päästähän noi on sitten vieroitusiässä, joten aikataulussa ollaan.

Orchid on hyvin omalaatuinen nuori marsu. Se puuhailee omiaan, eikä sitä tunnu haittaavan vaikka olisikin yksin toisessa päässä asumusta. Tytöllä on nyt pienoinen maisteluikä menossa ja kaikkea pitää maistella (myös vaatteita, sormia yms.).

Snow taasen on hyvin tykästynyt Mokkaan ja kulkeekin tämän vanavedessä jatkuvasti. Ensi viikolla Snow jääkin asumaan Mokan kanssa, jota ei voi nyt yhdistää Elsin laumaan, koska sillä on laskettu aika jo 15.5. Mokan masussa tuntuu mielestäni 3 poikasta, mutta varmaksi en mene sanomaan, eivätpä ne ole vielä aloittaneet tuntuvaa liikkumista. Isänähän poikasilla on Teddy, kun Lysti ei saanut yrityksistä huolimatta Mokkaa tiineeksi.

Gizmo ja Geezer tänään. Hieman kokoeroa?
Urospoikanen Geezer muutti tänään isänsä eli Gizmon kanssa asumaan ja näillehän tahtoisin mieluiten löytää yhteisen kodin, jossa ei olisi naarasmarsuja. Geezerhän aloitti kurinat ja sisarustensa astumisen jo kahden viikoniässä ja nyt viimein sitten naarailla meni siihen hermot, joten poika sai muuttaa. Hyvin lunkisti Geezer otti muuton, vaikka joutuikin Gizmon alistamaksi. Kokoero noilla kahdella on vielä melko valtava, kun Gizmo on reilut 1200g painava ja Geezer juuri ylittänyt sen 300g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti