tiistai 4. joulukuuta 2012

Hunajakakku "Hunaja"

Hunaja joulukuun 2012 alussa.
Nettiä selatessani törmäsin Hunajan ja muutaman muun marsun poikasen myynti-ilmoitukseen. Jo silloin meinasin laittaa Hunajasta ostotarjouksen, mutta jostain syystä se kuitenkin jäi kirjoittamatta loppuun. Aikaa kului varmaan kuukausi, kun näin uuden ilmoituksen Hunajasta, enkä enää voinut olla tarjousta tekemättä.

Tuon seurauksena 20.10.2012 lähdin kirpeänä aamuna ajamaan pienellä Fiestallani kohti Kajaania eli n. 200km päähän kotoani. Mukanani mulla oli matkaseurana siskonpoikani ja hänen kaverinsa ja vaikka heihin välillä meinasikin mennä hermot, niin hyvä oli, että olivat mukana, sillä enhän mä tietenkään osannut Kajaanissa ajaa oikeaan paikkaan. Onneksi pojat löysivät kiltin miehen, joka omalla autollansa näytti meille tietä ja pääsin hakemaan ihanaa Hunajaa.

Hunaja minulle tullessaan lokakuussa 2012.
Hunaja on pirteä, utelias ja varsin kovaääninen. Se tiedottaa kyllä todella kuuluvasti, mikäli hän ei jostakin asiasta satu pitämään tai jos laumakaveri tulee liian lähelle. Onneksi karanteenista huolimatta Hunajasta on tullut luottavainen ja hyvä käsitellä, vaikka pelkäsinkin niin nuorella karanteeniajan aiheuttamaa villiintymistä, mutta saunassa viettämäni hetket ovat kannattaneet.

Tulevaisuudessa aion astuttaa Hunajan Gizmolla, minkä jälkeen päätämme astutammeko sen toiseen kertaan vai saako se jäädä toimittamaan lemmikin virkaa. Pet-näyttelyihin päädymme jokatapauksessa jossakin vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti