lauantai 9. helmikuuta 2013

El Diablo "Pahis"

Vaikkei eilisissä näyttelyissä mulla ollutkaan omia marsuja mukana, oli päivä varsin antoisa, sillä kotiin viemisinä sai laumani jatkoa, pienestä hiirestä.

Pahis saapui 9.2.2012
Black fox värisen uros hiiren kasvattjaa on Eve Immonen, Kajaanista. Nimekseen se sai El Diablo ja lempinimenä on vaatimattomasti vain Pahis. Poika on syntynyt 17.12.2012 (helppo muistaa, kun Teddy syntynyt myös 17.12).

Voitte kuvitella, kuinka hassu olo oli pidellä noin 10 -vuoden tauon jälkeen hiirtä kädessä. Se on niin pikkuruinen (varsinkin, kun oon viime aikoina tottunut noihin marsuihin). Vilkaskis Pahis on vielä, mutta kyllä se tuosta rauhottuu, kun itse saan varmuutta käsittelyyn.

Pahis on mun oma henkilökohtainen mussukka lemmikki. Se tulee kulkemaan ainakin muutamissa pet-näyttelyissä mukana (samallahan se menee, ku marsutkin, helpommin vain), en mie odota siltä mitään menestystä, kuhan huvikseni sen kanssa värkkäilen. Suuntaammekin ensiksi Pahiksen kanssa 6.4 oleviin Kajaanin näyttelyihin, kasvattajan reviirille, toivottavasti emme tuota pettymystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti