sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Uudet tulokkaat

Tänään hain viimein uudet marsuni kotiin. Ouluun ne saapuivat jo viime yönä ja uros aloitti matkansa jo viikko sitten sunnuntaina saapuen Helsingin ja Turun kautta. Saanen siis esitellä marsulani uutuudet:

Imargos Bei-Con
Komea, tammikuussa 2012 Ruotsissa syntynyt ihan virallinen self beige uros Imargos Bei-Con, tuttavien kesken Pekoni vain. Tapaus, joka on beigeprojektinin tulevaisuutta ajatellen oikea lotto voitto ja joka pääsee siis treffaamaan nyt eka Beibeä ja loppu vuodesta toivommekin marsulaan ensimmäistä kunnon poikuetta (rekisteriin meneviä siis, jos ovat lupaavia).

Pekoni saapuessaan tänään 21.7.2013
Nik-L-Nip
Elämäni toinen marsu, johon rakastuin ensisilmäyksellä (ensimmäinen oli ensimmäinen marsuni Zorro).. Rakastuon siis Nikiin jo viime vuonna, kun sen kasvattaja julkaisi siitä vauvakuvia ja jo silloin olin varma, että kyseessä olisi elämäni marsu. Niki jäi kuitenkin kasvattajalleen ja saikin yhdenpoikueen. Enkä muuten miettinyt nanosekuntiakaan kun näin tytön olevan myynnissä, kun laitoin jo Jannikalle mailia ja tässä on onnellinen lopputulos. Nikin kanssa suuntaamme pet-näyttelyihin ja se saa nauttia letkeistä päivistä laumassamme.

Niki saapuessaan tänään 21.7.2013,
turkki lyhyenläntä poikasten jäljiltä, mutta kyllä se siitä kasvaa :)

3 kommenttia: