torstai 4. heinäkuuta 2013

Almond's XOXO Gossip Girl "Gigi"

Ihana, kaunis lemonargente/cream/white tyttönen Almond's XOXO Gossip Girl eli Gigi saapui luokseni 27.5.2013 vaaleanpunaisessa kuljetusboxissa suoraan kasvattajaltaan. Täytyihän minullakin olla oma virallinen Almond's marsu!

Gigi on valloittava persoona, vähän hitaammin lämpenevä, mutta ihanan puhelias sylissä ollessaan. Siitä tulee luonteeltaan niin mieleen entinen marsuni Kalle ja Gigi saakin useasti olla telkun katsomis seuranani iltaisin, sillä se Mokan lisäksi ovat kaikista mieluiten sylissä.

Gigi on syntynyt 6.2.2013 ja sen isä on komea curly uros Nascardu von sylverymoon ja sen emä on taasen kaunis Almond's Serpentiini, jonka isä on taasen jo lähes legendaariseksi marsuksi (kokonsa vuoksi) noussut Mind the Gap. Gigi omaa kauniin pään, jollaista marsulassani on kaivattukin.

Tulevaisuudessa Gigi saa sulhasekseen Dannyn (Anemone's Damavand) ja tuosta yhdistelmästä olisi toiveissa toki jo ekasta polvesta kiva beige, mutta koska Gigi on Aa -alleelit omaava beige kantaja, niin myös orangeargente poikanen sopisi jatkojalostukseen. Yhdistelmästä voi tulla myös beige -kantaja goldenargentea ja lilacia.

1 kommentti: