sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kajaanin näyttelyiden kotiin tuomisia

Eilen eli 6.4 oli sitten ne OSJH:n ja 4H:n yhteistyön tuloksena syntyneet Kajaanin näyttelyt. Täytyy kyllä kehua järjestelyjä, sillä näyttelyalue oli ihanan selkeä, marsujen tarkastukselle oli varattu näkyvä paikka ja ihmiset olivat aidosti kiinnostuneita eläintensä hyvinvoinnista.

Omat marsunihan eivät lähteneet näyttelyihin sitten matkaan, kun yliherkkänä hilseilylle kävin teettämässä teippinäytteet eläinlääkärissä. Näytteistä ei löytynyt mitään, mutta yhteistuumin eläinlääkärin kanssa laitoimme eläimeni huhtikuun ajaksi näyttelykieltoon ja täten vedin jo ilmoittamani Lystin, Teddyn ja Pahiksen pois näyttelyistä kaiken varalta. Sieniviljelyn tuloksia tässä odotellessa.
Tuomari Anna Takkinen arvostelee Senniä
6.4.2013 Kajaanissa
Täysin eläimetön mun ei kuitenkaan tarvinnut näyttelyissä olla, sillä näyttelyiden yhteydessä mulle saapui Immosen Eveltä kaksi suloista hiiri tyttöä Yö Päivää Keinuttaa eli Keiju ja Sea Breeze eli Senni. Senni myös osallistui hiirien pet-luokkaan Pahiksen sijasta ja nappasikin kotiin tuomisiksi arvostelun 'erittäin hyvä' ja KUMA:n, ohessa olisi Sennin koko arvostelu:

6.4.2013, Kajaani, tuomarina Anna Takkinen
*Yleiskunto; Sopusuhtainen ja ikään nähden hyvässä lihaskunnossa
*Turkki; Hieno, puhdas ja tiheäturkki. Hieno, ehjä häntä.
*Korvat, silmät, hampaat; Hyvät kynnet ja hampaat. Ihanat, pyöreät korvat. Hurjasti nuuhkuttava nenä.
*Käsiteltävyys; Hieman jännittää ja tutisuttaa, mutta rohkea ja kiltti käsitellä.

Olen kyllä tyytyväinen tuohon arvosteluun, olihan se Sennin ensimmäinen. Jos kaikki menee hyvin, niin Senni nähdään sitten seuraavaksi OSJH:n Limingan näyttelyissä 18.5.

Tänään sitten olen vähän sisustanut lisää tyttöjen asumusta lisäämällä sinne riippumaton ja sisalnarusta letittämäni "köyden" ja napsiin mie tytöistä pari kuvaakin, tässä teille tytöistä yhteiskuva. Tyttöjen esittelyt kirjoitan tutustuttuani heihin paremmin.
Edessä Senni ja taka-alalla Keiju.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti