keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

B-poikue

Tänään sitten viimein ne syntyi, nimittäin Hunajan ja Gizmon poikaset. Tiineyttä oli kestänyt 69 vuorokautta, kun aamulla herätessäni oli Hunajan häkissä kahden sijasta jopa kolme poikasta. Reippaita ja terveitä koko sakki, toivottavasti jatkokin on samaa lajia, eikä ikäviä yllätyksiä enää tulisi.

Ikävä kyllä poikueesta ei saatu ulos toivottua eli bb alleelin omaavaa tai punasilmäistä naarasta, joten kaikki poikaset tulevat aikanaan muuttamaan omiin koteihinsa, tuota ennen pyrin tarjoamaan niille parhaimman mahdollisen alun elämälle ja lemmikkinä olemiselle.

Mutta saanen siis viimein kunnolla esitellä heidät. Nimensä he ovat saaneet Black Sabbath -yhtyeen mukaan, b-poikue kun on :)
uros Geezer, black/white/golden
naaras Orchid, cream/black/white
naaras Snowblind, buff/black
Toistaiseksi he siis asuvat emänsä kanssa, mutta myöhemmin Geezer muuttaa asumaan isänsä Gizmon kanssa ja tytöt muuttavat äitinsä kanssa sitten isoon laumaan Elsin ja Mokan luokse. Tuohon kuitenkin menee kuukausi ainakin aikaa, joten sitä odotellessa..

2 kommenttia:

  1. On kyllä söpöjä nuo pikkuotukset :) ihania!
    Asiasta toiseen: näin täällä espoolaisessa eläinkaupassa beige-white risteytysnaaraan (ainakin luulisin, se oli puoliksi pajusillan alla, enkä pyytänyt päästä pyörittelemään), ulkonäöltään teddy/rex. Huippusöpö!

    VastaaPoista
  2. ^Kiitoksia, noi on kyllä kaikki syötävän suloisia.
    Onpa lohdullista, mutta toisaalta lohdutonta kuultavaa. Lohdullista siksi, että beigeihin näemmä voi onneksi vielä törmätä Suomessa noinkin, mutta lohdutonta siksi, että naaras on juurikin eläinkaupassa. Toivottavasti se pääsee sieltä hyvään kotiin.

    VastaaPoista