tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesä

Se on kesä ja kärpäset tai siis ampiaiset.. Marsut ei onneksi niistä välitä, mutta mulla itselläni on niiden kanssa kyllä liikaakin harmia. Tämän vuoksi marsut ulkoilevat aamuisin ja iltaisin, koska päivällä pysyn itse visusti sisällä kaukana pörräävistä öttisistä, jotka viihtyvät takapihallani.

Eilen eli 3.6 pääsivät ukkosrintamien välillä marsut ulkoilemaan marsukaapin siivouksen ajaksi. Viimeisten marsujen kanssa ehdittiin juuri takaisin sisälle ennen kuin tuuliyltyi ja taivas aukeni. Ohessa kuvia marsujen ensimmäisestä ulkoilusta.

Molina, Snow, Putte, Aki ja Mokka
Molina yrittää päästä Elsin luo.
Aki.
Elsi komentaa Gigiä
Teddy <3
Lysti ignorraa Iceä.
Ice ja Mummo.

Tällä hetkellä Ice ja Mummo ovat vielä ulkona, kohta nekin pääsevät sisälle ja huomenna ilman salliessa ulkoilemme lisää. Noiden ulkoilua on kyllä niin kiva seurata, kun Mummo ainakin on niin tohkeissaan ruohosta ja pikkumarsut ovat niin tomerana tutkimassa uutta maailmaa.

Tänään myös pikku-Aki virallisesti varattiin, se muuttaa kolmen viikon päästä teddy uroksen kaveriksi, kun tuolta toidselta kaveri kuoli vasta. Samassa taloudessa on myös kaksi marsutyttöä, jotka majailevat huoneen toisella laidalla. Varmasti hyvä koti tiedossa ja se jos mikä lämmittää mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti