torstai 6. joulukuuta 2012

Divine Mississippi Marshmallow Mudcake "Mokka"

Mokka joulukuussa 2012.
Mokka saapui elämääni sulostuttamaan 4.11.2012 suoraan kasvattajaltaan. Tuota ihanaa tyttöä ei voi olla rakastamatta, sillä tässä paketissa on kaikki kohdallaa.

Toukokuussa 2012 syntynyt Mokka on kaunis chocolate/golden värinen skinnykantaja. Emme ole vielä kovin paljoa tutustuneet tytön kanssa, sillä se suoritti myös karanteenin, jotta Hunajan ei tarvinnut olla yksin. Kuitenkin tähän asti Mokan luonne on hurmannut minut, sillä käsiteltäessä se on erittäin kiltti ja se omaa todella uteliaan luonteen.

Tällä hetkellä naaraitteni lauma ei ole täysin vakiintunut ja yllättäen Mokka on naaraista se joka piilottelee pesäkoppi puolella. Se käy kyllä syömässä ja juomassa, kunhan Elsi ei ole lähettyvillä, sillä meidän ma cheri on aika kova pomottelija ja varsinkin johtajaluonteen omaava Mokka on joutunut sen silmätikuksi. Tässä siis eletään päivä kerrallaan ja toivomme, että Elsi pian antaisi pikku tyttöjen olla rauhassa.

Mokka poikasena toukokuussa 2012.
Kuvasta kiitokset kasvattaja, Katariina Ruotsalaiselle.
Mokka on menossa vielä tässä kuussa treffaamaan Lystiä ja toivottavasti terveitä poikasia syntyisi sitten maaliskuussa. Odotan kuitenkin ensin, että noi laumat tasaantuvat, jotta treffaus tilanne ei olisi kummallekaan liian stressaava ja aika meneekin nyt Mokan kiimoja bongatessa, sillä tarkoitus olisi astuttaa se kiimasta ettei Lysti ole liian kauan pois Gizmon lähettyviltä.

Ensi vuonna olisi sitten tarkoitus astuttaa Mokka Gizmolla, minkä jälkeen tyttö jää viettämään lemmikin elämää pet-näyttelyissä käyden. Tokikin, mikäli sopiva uros löytyy ja Mokka palautuu synnytyksistä hyvin, niin saatan astuttaa sen kolmannenkin kerran, mutta sen tiedämme sitten ensivuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti