tiistai 3. helmikuuta 2015

Viikonlopun saldo & OSJH:n näyttelyt

Lauantaina 31.1 oli Liingassa OSJH:n näyttelyt. Meidän elukkalasta osallistui Aatu, saaden EP:n "Syötävän suklaisesta väristä", tuomarina oli Piia Niemelä (arvostelu postauksen lopussa). Myös edellisvuoden hiiri enkeleitä muistettiin, kun viime vuoden hiirten vuoden voittaja plakaatit saatiin viimein kotiin. Queen oli jaetulla 3. sijalla ja Proffa jaetulla 2. sijalla.

Hiirulaan saapui myös uusia jäseniä, kun lauantaina meille muutti kaksi lk burmese fox naarasta Fasupala "Nala" ja Fazerina "Riina". Tytöille piti aluksi tulla sunnuntaina siamese seal point ukkeli miehekkeeksi, mutta valitettavasti asia peruuntui.. Joten tytöt pääsevät kuukauden päästä ekaksi yksiin Aatun kanssa, sillä välin, kun sopivaa pointti urosta etsin, sitte tulevaisuuden pariksi.

Sunnuntaina meille saapui myös hiiruja, kun Mephala's hiirulasta tuli kaksi suloista lks chocolate naarasta Modi ja Mephala's Miss Charlene "Lena", joista jälkimmäinen on Proffan siskopuolen tytär. Näin saimme siis takaisin Proffan linjaa hiirulaamme ja toivommekin saavamme Proffan veroisen hurmurin tänne jatkossa. Modi pääsee kuukauden päästä morsiammeksi Tatulle ja Lena saa vielä varttua rauhassa, kun on juuri sen 5 viikkoinen kakara (mutta tulevaisuudessa hänkin on menossa Tatulle morsmaikuksi) ^^

Ohessa kuvia uusista hiirulaisista, sekä meidän Arttu -miehestä :)

Nala

Riina

Arttu

Modi

Lena <3
Tuo Lena on kyl ihan mun uus kullanmuru. Tosi suloinen ja persoonallinen tapaus!

Mutta nyt se Aatun arvostelu lauantailta;

Yleiskunto; Sporttimalli :)
Turkki; Upea turkki (kummasti alkoi tekemään mieli suklaata)
Korvat, silmät, hampaat; Valloittavat silmät.
Käsiteltävyys; Agiilinen herra, mutta hyvin käsiteltävissä
Yleisvaikutelma; I-h-a-n-a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti