torstai 19. helmikuuta 2015

Kuulumisia, niin hyvää kuin huonoa

Missy 15.2.2015
Viime viikonloppuna, hyvin myöhänä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä meille saapui "paketti" Pirkkalasta Ginka's hiirulasta. Paketti oli lähtenyt matkalle perjantaina puolen päivän aikaa ja se kävi mutkan Hämeenlinnassa marsu näyttelyissä. Sisältö oli mitä suloisin, kaksi tyttö hiirtä, joista toinen jatkoi matkaansa sitten sunnuntaina uuteen kotiinsa Iihin.

Meille itsellemme paketin sisältä paljastui ihastuttava lk chocolate naaras Ginka's Look Out for Mr. Stork eli Missy. Kaunis tyttö hän on ja hyvä käsitellä. Tulevaisuudessa hän pääsee aluksi yksiin Tatun kanssa ja myöhemmin sitten mahdollisesti vielä Aatunkin kaveriksi :) Joten ihania suklaa lapsosia olisi odotettavissa keväämmällä.

Tom ja Jerry tullessaan
Mutta kun jotain hyvää, niin huonoakin. Meidän ihanat pygmit Tom ja Jerry löytyivät mystisesti kuolleena molemmat sunnuntaina. Pojista ei löytynyt mitään viitteitä ulkoisesti, että mikä olisi voinut olla menehtymisen syynä. Ainoa muutos hoidossa/ruokinnassa oli JR Farmin kuivatut kirsikka herkut, joita olen viime aikoina kaikille jyrsijöille antanut. En kuitenkaan usko, että menehtymisen syy olisi niissä, mutta tässä pitää ottaa huomioon se, että afrikkalaiset kääpiöhiiret ovat vielä melko vieraslaji lemmikkinä ja kaikkea ei valitettavasti vielä tiedetä, mutta opimme jatkuvasti.

Poikia on kyllä todella ikävä, eikä oikein vieläkään tajua että ne on poissa. Sitä luulisi että kun eläinmäärä on kasvattamisen vuoksi suuri, että sitä tottuisi myös menetyksiin, mutta ei se valitettavasti ole niin, joka kerta se kirpaisee, välillä vain enemmän, kuten nyt. RIP Tom & Jerry!

Olen ollut yhteyksissä poikien kasvattajaan ja mahdollisesti uusi uros pari olisi tulossa meille, kunhan kasvavat vieroitusikään. Myös kauan haaveissa ollut laji rantautuu tänä keväänä meille, tarkemmin toukokuun alussa ellei mitään traagista tapahdu 2/3 eläimestä on jo maksettuna ja sen kolmannenkin omistajuus siirtyy minulle ensi kuun alusta, kuljetusta vain pitää hieman odottaa. Kyseessä on kolme ihastuttavaa afrikkalaista kääpiöunikeko poikaa <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti