torstai 13. helmikuuta 2014

Jää hyvästit rakkaimpain, in loving memory of Rääpy

Tammikuulta lähtien mie jo aloin arpoa mitä teen Rääpyn kanssa. Se oli selvästi kipeä ja sen sauraushistoria kun oli niin kirjava, niin oikeastikin miettiin vakavasti onko jatkuvasti eläinlääkärissä ravaaminen ja kipeänä oleminen kissan arvoista elämää. Ja eihän se ole.

Päätöksen seurauksena rakkaista rakkain, ihanaakin ihanempi äkäinen leijonani matkasi parempaan paikkaan 13.2.2014. Rääpy käytiin hautaamassa eläintenhautuumalle, jonne tässä keväämmällä käyn pystyttämässä kunnollisen muistokyltin.

Itseasiassa mie kirjoitan tätä tekstiä 24.2, koska en ole aikaisemmin kyennyt. Meidän talo tuntuu niin tyhjältä, Tiitinen oli ensimmäisen viikon ihan hukassa ja selvästi kaipasi Rääpyä. Veeti oli kuulemma ensimmäisen illan myös ihmetellyt, mutta sen jälkeen kolli on ollut vapautuneempi.

Mä tulen ikuisesti kaipaamaan Rääpyä ja se tulee aina olemaan Harmin kanssa mulle ne the kissat, vaikka mulle tuleekin varmasti vielä olemaan useampikin kissa. Näillä näkymin laumaan muuttaakin parin päivän päästä 10 -vuotias valkoinen leikattu kolli, mutta hänestä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti