tiistai 14. tammikuuta 2014

Kuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia

Niin vain homma eteni niin, että Ice hyväksyi Sohvin laumaansa ja kyllä oon tyytyväinen noiden kolmen vanhuksen yhteiseloon. Ihania ovat ja niiden touhuja jaksais seurata vaikka kuinka kauan. Välillä toki kinataan kun yritetään selvittää viel kuka onkaan se kaikista pomoin, joka muuten näyttäisi edelleen olevan Mummo.

Sohvin olen laittanut antibioottikuurille eilen hengitysteistä kuuluvan rohinan vuoksi. Toivotaan, että antibiootit purevat ja Sohvin olo paranee. Olin jo valmiiksi varautunut kaikkeen mahdolliseen mitä vanhan marsun kodin vaihto voi aiheuttaa, joten jospa tämä tästä. Lääkkeistä Sohvi ei kyllä yhtään pidä, mutta hyvä vaan että taistelee vastaan, pitää sitä luonnetta olla!

Snow on muuttanut Beiben kanssa kahdestaan asumaan ja odottamaan Snow laskettua aikaa. Poikasia odotettavissa 18-24.1 välisenä aikana. Ensimmäistä kertaa meillä onkin tilanne, ettei tarkka astumisajankohta ole tiedossa, joten laskettuaika on nyt sitten tuon viikon pituinen. Jännitys tiivistyy..


Lähitulevaisuudessa Gigi pääsee urokselle uudestaan. Beibekin menee takaisin urokselle, mikäli sen paino on tarpeeksi noussut kuun loppuun mennessä. Jos taasen miellyttävää painoa ei Beibelle ole saatu nousemaan, jää se rauhassa viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Gigin tuleva sulhanen nyt riippuupi ihan Beibestä. Jos Beiben voi astuttaa, ni edelliset yhdistelmät toistetaan, mutta jos Beibeä ei voi astuttaa, niin silloin Gigi astutetaan Pekonilla.

Kevään aikana keräilen tarvikkeita mittavaa projektia varten. Marsuille on tulossa uusi asumus. Kuusi kerroksinen rautahyllykkö, joka on 190cm leveä ja 50 cm. Hyllykön osat ovat jo etupihallani odottamassa puhdistusta ja sisään tuontia, mutta lisäksi pitää käydä ostamassa pultteja + muttereita, kulmarautoja ja kaikkee muuta mukavaa. Onpa kyllä tosi kiva päästä hommaamaan marsuille lisää tilaa. Kunhan toi hylly valmistuu (arviolta kesällä), niin silloin kaikki marsut muuttavat siihen ja pääsen korjailemaan ja ehostamaan tota nykyistä kaappia nätimmäksi ja kestävämmäksi, tällä hetkellä kun juomapullot aiheuttavat pienoisia ongelmia.

Marsujen ruokintaan on myös tulossa muutosta. Vielä toistaiseksi pohjana toimii Black Horsen Basic -hevosrehu, mutta nyt siihen tuli rinnalle pohjaksi Racingin Greenline -alfa alfa hevosrehu. Lisänä pohjassa tulee olemaan kaura, kunhan saan sitä kuivaamolta. Tuohon kolmen aineksen pohjaan sekoitetaan sitten niitä mahdollisia näyttelyvoittoja ja niiden puutteessa kaikkee kivaa, mitä kaupasta sattuu matkaan mm. Altromia, Freddyä yms. marsupellettiä ja siemensekoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti