sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Jurvan näyttelyt ja sieltä kotiin tuomiset

Eilen olivat Jurvan SMY:n näyttelyt. Päivä oli tosi kiva ja paikka oli kylmyyttä ja ampiaisia lukuunottamatta tosi kiva (se oli semmonen sali, missä ei ollut eristeitä ja seinien yläosissa suoraan ulos raot, joten ampparit pääsi sisälle).

Mehän tosiaan ajettiin täältä Oulusta jo perjantaina Jurvaan ja yövyttiin nuorisoseuran tiloissa. Minäkin jopa sain hieman nukuttua vieraassa paikassa, mutta kyllä sitä oli aamulla väsynyt. Näyttelyt alko 10. joten pitkiä yöunia ei ehtinyt saamaan, kun perillä oltiin illalla vasta 23.30 ja menihän siinä reippaasti yli 1,5 tuntia ennen ku kaikki oli laitettuna :D

Mulla oli ekana vuorossa Ice kahdessa ulkomoutoluokassa tuomareina Hanna Lahtinen (Icen kasvattaja) ja Dorte Hansen. Molemmat sijoittivat Icen 3/3 kilpakumppaneina olivat FI MVA EPET VV4-12 VPET3-12 Almond's Ice Princess "Ariel" (Icen ihana tytär) ja Almond's Mangolia Blossom. Noiden kahden rinnalla Ice näytti hyvin pieneltä ja laihalta (vaikka on kyllä oikeesti hyvän kokoinen, se vaan ei osaa kerryttää massaa tarpeeksi), mikä näkyi arvosteluissakin. Olen tyytyväinen saamiimme arvosteluihin, ihan Nordiciin ei Icen kanssa suunnata, mutta Jurvassa voitais toistekki kisata UML :)

Snow taasen yllätti pet-luokassa ja omaa nyt yhden Eliittipet -kortin, mun ihana oma kasvatti <3 Ohessa Snown arvostelu, tuomarina oli Katriina Hautala;

Snow, 3kk
Yleiskunto 23/25; mukavan sopusuhtainen nuori neiti
Käsiteltävyys 19/20; rento ja miellyttävä käsitellä
Turkki 14/15; puhdas, siisti
Kynnet&Tassunpohjat 10/10; ok
Rasvarauhanen 10/10; puhdas
Hampaat 5/5; näytti kiltisti
Korvat 5/5; puhtaat
Siölmät 5/5;
Yleisvaikutelma 5/5; lupaava pieni paketti
Yht. 96/100 ja PPM2 + Eliittipet -kortti ja KUMA kokonaisuudesta

Näyttelyreissusta kotiin tuomisina myöskin Katriina Hautalalta kolme marsua. Ihania kaikki ja ootan, että pääsen niitä kuukauden kuluttua kunnolla härppimään kun ovat suorittaneet karanteenin. Pari kuvaa kuitenkin niistä napsiin samalla kun ne siirrettiin Katriinan boxista mun boxiin. Tulokkaista siis paremmat kuvat kun pääsevät pois karanteenista ja enemmän tietoja niistä, kunhan paperit saapuvat :)

Beige dalmatian naaras

Beige härpäke uros

Beige/white uros


2 kommenttia:

  1. VAUTSI, sun projekti etenee kyllä hyvää vauhtia! Tsemppiä beigejen kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, yksi beige uros tulee vielä ensi viikonloppuna, sitten tuolla materiaalilla edetään vähän aikaa :)

    VastaaPoista