lauantai 19. tammikuuta 2013

Mocca "Teddy"

Nyt on viimein aika kirjoittaa esittely Moccasta, kotoisammin ihan vain Teddystä. Ylisuloisesta, seurallisesta ja valloittavasta tyypistä, jolla on aimoannos naistennaurattajan geenejä.
Teddy tammikuussa 2013
Sain 15.11 2012 sähköpostia, jossa minulle tarjottiin kolmea teddyä. Minä jo kiltäydyin, mutta onneksi marsujen omistaja oli sinnikäs ja lopulta 25.11 kävin hakemassa yhden heistä eli Teddyn Oulun Kärkkäisen pihalta. Syy miksi päädyin kuitenkin ottamaan yhden näistä kolmesta, joita minulle tarjottiin olin se, kuinka hyvän sävyinen beige oli kyseessä ja minähän etsiin juurikin beigeä.

Alkuun Teddykin kävi läpi karanteenin ja sienihoidot ihan kaiken varalta. Jouduimme jatkamaan sen karanteenia ulkoloisepäilyn vuoksi ja 5.1.2013, Teddy vasta pääsi yksityisestä karanteenistaan pois, kun koko lauma joutui karanteeniin ulkoloisen vuoksi. Valitettavasti kumpikaan aikaisemmista uroksistani ei välittänyt Teddyn seurasta, joten jouduin majoittamaan Teddyn yksin.

Teddy on kotiutunut marsulani elämään hyvin. Se on erittäin seurallinen ja aina kerjäämässä herkkuja tai ulospääsyä häkistä. Eniten se haluaisi päästä alempaan kerrokseen tyttöjen tykö, mutta vielä ei ole sen aika. Tarkoitus on kuitenkin etsiä Teddylle morsiammeksi chocolate tai beige naaras, mahdollisesti teddy rotuinen, mutta katsotaan miten tämä homma menee, mulla kun on itselläni tänä vuonna muutto edessä, niin se hieman rajoittaa uusien naaraiden etsimistä, kun en karanteeneja muutonaikaan ainakaan voi suorittaa.

Vaikka Teddy onkin lähespuhdasrotuinen, ei sitä ole rekisteröity. Itselläni ei ole aikomusta sitä rekisteröidä, koska sen turkki ei ole aivan vaaditun lainen. Siksi unelmoinkin Teddylle morsiammeksi teddyä, jotta mahdollisesti seuraavassa sukupolvessa olisi se näyttely teddy. Noh kuitenkin, Teddyn kanssa me suuntaamme pet-näyttelyihin. Emme vielä helmikuussa, mutta tänä vuonna kuitenkin, ensimmäiset näyttelyt joihin on tarkoitus ainakin mennä on 4H:n ja OSJH:n yhteistyössä järjestämät näyttelyt Kajaanissa 6.4.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti