sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Karanteeni

Uusi vuosi alkoi marsulassamme sitten karanteenilla (taas vaihteeksi). Marsulaamme oli päässyt livahtamaan kapi (syyhypunkki) ja tartunta levisi nopeasti. Karanteenimme loppuu kuitenkin jo ennen kuun loppua, joten osan marsuista saatan ottaa mukaan 9.2 oleviin OSJH:n näyttelyihin.

Mokka on yritetty astuttaa Lystillä jo kaksi kertaa, mutta valitettavasti tuloksetta. Eilen nimittäin totesin jälleen Mokalla kiiman ja yhdistinkin sen nyt sitten Gizmon kanssa. Myös Hunaja on viettänyt yön Gizmon seurassa, joten nyt jännitetään saadaanko me poikasia maaliskuussa. Mikäli molemmat tytöt tulevat kantavaksi Gizmolle, niin voimme kastoroida pojan heti kun olen saanut säästettyä rahat tähän operaatioon (ja vähän ylikin, mahdollisen komplikaation hoitoa varten). Täällä Oulussa kun marsun kastoroiminen maksaa suunnilleen sen 130€, joten ihan niin vain ei työttömän kukkarosta tuota operaatiota makseta.
Ice ja Mummo tammikuussa 2013
Sitten pääsemmekin iloisempiin uutisiin. Kuten olen kertonut, niin Icehän on odotellut kaverikseen Gizmoa (kastoroimisen jälkeen), kuitenkin nyt on hommat vähän muuttuneet, sillä Ice hyväksyi Mummon kaverikseen! Tytöt ovat aivan mahtava pariskunta ja tekevät kaiken yhdessä. Ice on totta kai pomo, mutta Mummoa kohtaan todella suopea. Gizmo tullaan kastoroinnin jälkeen jokatapauksessa kokeilemaan yksiin Icen ja Mummon kanssa, mutta nyt asialla ei ole niin kiire.

Niin ja vallan meinasin unohtaa kertoa, että tuon kapi tartunnan vuoksi myös Teddy on päässyt pois karanteenista. Valitettavasti kumpikaan pojista ei sietänyt Teddyä, niin se asustaa yksin. Myös Gizmo ja Lysti asuvat nykyään yksin, sillä pojat alkoivat sen verran paljon tapella Lystin treffattua Mokan kanssa, että niiden erottaminen tuli aiheelliseksi. Katsotaan nyt yritänkö pojista vielä muodostaa pareja tai laumaa myöhemmin, mutta nyt edetään jonkin aikaa näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti