maanantai 19. toukokuuta 2014

SMY:n Hyvinkään Juhlanäyttely 18.5

Eilen oli Hyvinkäällä SMY:n juhlanäyttelyt ja mekin oltiin Oulusta edustamassa. Matkaan lähdettiin Almond's kasvattaja Lean, sekä nuoren marsuaktiivin Reetan kanssa jo lauantaina ja yövyimme Maailman kasvattajan Aidan luona. Eilen aamulla sitten sieltä ajoimme Hyvinkäälle viettämään mukavaa päivää.

Kesämiehen kanssa nautitaan etelän lämmöstä perjantai iltana <3

Omaa päivääni piristi, kun Helsingissä asuva veljeni tuli tyttärensä kanssa katsomaan marsuja ja mua moikkaamaan. Unohtui sairastamani lentsukin äkisti :D


Näyttelyiden osalta en oikeastaan odottanut mitään suurta. Lähinnä matkaan lähtiin hakemaan kasvatusvahvistusta Habanero's kasvattajalta Anulta (jolta myäs Pekoni tuli) ja todellakin minulla on nyt täällä kolme uutta beigeä.. tan naaras, sekä self uros ja tan uros. Heistä lisää erillisessä postauksessa sitten kuvien kera :)

Mutta siis takaisin näyttelyihin. Pekoni osallistui niin UML-, kuin PET-luokkaan ja se pärjäsi odotettua paremmin, ollen avointen&veteraanien TS UML:ssä ja saaden KUMA:n PET-luokasta ^^ Hieno mies!

UML, tuomarina Brian Leiper, UK
Pekoni, 28kk

Ruumiinmuoto; good
Korvat; good
Silmät; good
Turkin laatu; good, long (tässä on pakko huomauttaa, että takapuolen päältä jo ylitrimmasin pojan, minkä vuoksi en uskaltanut enää jatkaa.. harjoittelemme tätä siis elokuuta varten kovasti!)
Väri; uneven
Kunto; good

PET, tuomarina Annukka Juntunen
Pekoni, 28kk

Yleiskunto 23,5/25: Harteikas, voisi olla hitusen kiinteämpi vatsa
Käsiteltävyys 19/20; Kiva käsitellä
Turkki 13,5/15; Puhdas, trimmattu
Kynnet&tassunpohjat 10/10; Kynnet hyvin leikattu, tp:t pehmeät
Rasvarauhanen 10/10;
Hampaat 5/5;
Korvat 5/5;
Silmät 5/5;
Yleisvaikutelma 5/5; Kaunis hiekka
Yht. 96/100p.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti