sunnuntai 18. elokuuta 2013

Koiruus nimeltään Neiti

Meille muutti perjantaina 16.8 uusi laumanjäsen. 2 vuotias eli heinäkuussa 2011 syntynyt seropi narttu Neiti. Neiti on ihana, kiltti, kaikkia rakastava viisas tyttönen (välillä vähän liiankin viisas, kun ällyyttää mua 6-0).

Neidin isä on labbis ja emä labbis-saku-collie mix, kooltaan Neiti on n. 55cm korkea ja painoa on tällä hetkellä 19kg, paino tosin tule varmaan nousemaan, sillä se on imetyksen jälkeisessä kunnossa, pennut vieroitettu siis vasta hiljattain.

Meillä on Neidin kanssa sujunut yhteiselon alku noususuhdanteisesti kehittyen hihnakäytöksessä ja kotona marsujen huomiotta jättämisessä. Noi kaapissa kuikuttavat eläimet tahtovat olla Neidistä hyvin, hyvin mielenkiintoisia.

Neiti tulee toimeen niin toisten koirien, kuin kissojenkin kanssa. Se myös rakastaa kaikki ihmisiä lapsista vaareihin. Eikös kuulostakin melko täydelliseltä? ;) Kissat eivät vielä oikein tosin ota Neitiä avosylin vastaan. Rääpy komentaa Neitiä, jos tämä meinaa innostua liikaa ja muutenkin Rääpy on Neidin suhteen kaikista rennoin. Veeti taas tahtoo syödä Neidin ruuat ja tyttö kiltisti katsoo vierestä ja odottaa kunnes saan ajettua uppiniskaisen kissan pois Neiti paran ruuan kimpusta. Tiitinen ei oikein vielä osaa luottaa, se on asustanut perjantaista lähtien kirjahyllyn päällä, ikkunalaudalla ja saunassa. Tällä hetkellä Tiitinen kuitenkin yrittää hiippailla keittiöstä tänne olohuoneeseen, vähän otetaan takapakkia välillä, mutta edistytään silti koko ajan :)

Jatkossa saatte siis kuulla myös enemmänkin juttua Neidistä ja kehityksestämme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti